Ronda

Ronda

Radiusjusterbar veggforskaling

Ronda er en radiusjusterbar veggforskaling bestående av klar-til-bruk støpeformelementer. Det betyr at den kan justeres til ønsket radius mellom 4-35 meter. Systemet er bygget opp med et indre og et ytre element, som kommer i tre forskjellige høyder på begge typer elementer (3,00 m, 2,00 m og 1,50 m). Dette gir en optimal tilpasning og gjennomføring for gitt prosjekt.

Det maksimale tillatte støpetrykk er 60 kN / m. Ronda elementene har en innebygd formbar støpefinér av høy kvalitet (14 mm tykk). Kantene på finéren er beskyttet av vertikale kantprofiler.

Krumning tilpasses med strekkfisker mellom gurtene slik at panelene ikke tar mer plass enn de må. Dette sikrer lavt volum ved transport og lagring. En løftekant på den vertikale gurten forenkler justeringen av støpelementene ved kraning. Hvert støpelement har innebygget løfteøre, som gjør at løfteutstyr kan festes raskt og trygt. 

Arbeidskonsoller og skråspindler for justering av de ulike støpehøyder er selvfølgelig også inkludert i systemet. Alle ståldeler er galvanisert, noe som betyr enkelt vedlikehold og garantert lang levetid.

ronda mål.JPG

DOKUMENTASJON

Til topp