Om Rencon

Om oss

Rencon ble etablert i August 2008 av Mikael Olsen og Thomas Beck Selskapets formål var renovering og vedlikehold av entreprenørenes resursutstyr som kranbasert forskalingssystemer og dekkeløsninger. Selskapet investerte i topp moderne renoveringsanlegg, men volumet som markedsundersøkelsen la til grunn viste seg å ikke stå i virkeligheten og selskapet fikk noen vanskelige oppstartsår.

Mikael Olsen hadde i 2006 solgt ABI AS, (etablert i 1997), som var leverandør av armeringstilbehør og betongbyggevare til byggeindustrien, til H Carlsen ( Carlsen Fritzøe).

I 2010 overtok RenCon dette forretningsområdet fra CF som hadde utfordringer med å implementere dette ute i byggevarehusene.

RenCon som var målrettet inn mot betongentreprenørene utviklet seg raskt på området, og så nye utviklingsmuligheter på både produkter og utførsel innen injeksjon og herdeplastbelegg (Epoxy).

På bakgrunn av kompetanse, og ikke minst forespørsler om utførsel fra kunder på injeksjon og vanntetting av betong og fjell etablerte selskapet en egen injeksjonsavdeling i 2014, og epoxy i 2015.

Dette ga selskapet fortrinn inn mot dam, vei og  tunnelprosjekter, som igjen styrket salget på disse produktene.

Flere av selskapets kunder så potensialet i dette, og RenCon valgte  i 2020 å avvikle avdelingen for utførsel for å spisse fokus inn mot produktsalg.

Selskapet har i hele perioden oppretthold serviceverksted og er, foruten garantiverksted for Makita og Metabo, et el. verksted med høy kompetanse for de meste inne entreprenørenes resursutstyr.

Dette har resultert i et anerkjent selskap, og foretrukket leverandør/samarbeidspartner på prosjekter innen infrastruktur/damanlegg.

Rencon ble etablert i August 2008 av Mikael Olsen og Thomas Beck
Selskapets formål den gang var renovering og vedlikehold av entreprenørenes resursutstyr som kranbasert forskalingssystemer og dekkeløsninger. Selskapet investerte i topp moderne renoveringsanlegg.

Til topp