Byggakademiet | Rencon

Byggakademiet

For oss er det viktig å fremme læring på en måte som gir deltageren lyst og ønske om mer læring. Byggakademiet.no har videokurs som er laget av håndverkere. Her finner man også alle relevante dokumenter, samt at kursbevis til medarbeidere blir lagret.

Antallet lovpålagte kurs øker år for år, og det å sende sine ansatte på kurs blir fort dyrt. Ikke bare betaler man for kursavgiften, men også for medgått tid og tapt arbeidsfortjeneste.

Nå lanserer Optimera læringsportalen Byggakademiet, som vil gjøre det mye enklere å holde seg på riktig side av loven. Byggakademiet.no har kun videokurs, som er laget av håndverkere. Her finner man også alle relevante dokumenter, samt at kursbevis til medarbeidere blir lagret. Dermed er alt tilgjengelig om man får spørsmål fra Arbeidstilsynet, forsikringsselskap eller andre byggherrer.

Priser:
Kunder i Optimera, Montér og Montasjeutstyr som har samarbeidsavtale, får tilgang til hele byggakademiet.no for kun 149,- pr. bruker pr. mnd (ordinær pris er 349,-).

Med en Premium-bruker får man omgående tilgang til alle funksjoner, kurs og videoer. Med en gratis brukerkonto får man bare tilgang til enkelte kurs og videoer.

Les mer og registrer deg

Til topp