Easy Park

Easy Park

Ikke betal mer parkering enn nødvendig. Betal med mobilen eller via faktura og spar opptil 40%.

Easypark er en tjeneste for alle bilister som vil forenkle sin parkeringshverdag. Med Easypark kan bilister og bedrifter få en roligere, sikrere og mer effektiv hverdag. Tjenesten er veldig enkel å benytte – du bare ringer en automatisk svartjeneste for å starte, forlenge og stoppe parkeringen. Det er ikke lenger nødvendig å betale på forhånd, betale for mye eller risikere å få parkeringsbøter.

Alle parkeringsutgiftene betales en gang i måneden via faktura eller trekk fra kredittkort. Det er en tjeneste som et økende antall bilister i Skandinavia og Europa benytter. 

Dette er en tjeneste hvor man bruker mobiltelefonen til å starte og stoppe parkeringen. Tjenesten fungere slik at man ringer 03456 når man ankommer parkeringsplassen og via dette tlf nr starter en parkering.
Når man forlater parkeringsplassen ringer man det samme tlf nr 03456 og dermed avslutter parkeringen.

Tjenesten er meget enkel i bruk og har gitt våre kunder følgende fordeler

  • De betaler nå for den eksakte tiden de står parkert, da de har muligheten til å avslutte parkeringene sine når de er tilbake i bilen. Dette har medført at kundene våre har redusert p-utgiftene sine med 20-40%
  • De slipper å tenke på p-lapper og reiseregninger, siden bedriften får en samlefaktura med spesifikasjon på hver enkelt ansatt
  • De slipper å tenke på mynt og om kortleseren på parkometeret fungerer.
  • De slipper bøter, da det er mulig å forlenge parkeringen fra mobilen. Man får også en SMS 15 minutter før tiden utløper.
  • Deres firma vil spare kostnader i forhold til administrasjon og regnskap ved få en samlefaktura pr. mnd. istedenfor mange parkeringslapper som tar lang tid å legge in i regnskapet.
  • Fakturaen er også moms spesifisert slik at man får fra trekk for moms.

Tilbud til Optimera AS

  • Etableringskostnad kr. 99,-
  • Månedlige avgifter kr. 69,-

Veiledende priser: Etableringskostnad kr. 299,-

www.easypark.no

Til topp