Forbruksmateriell forskaling

Forbruksmateriell forskaling

Som totalleverandør av forbruksartikler og utstyr til faggruppene forskaling og armeringsarbeider, leverer vi komplette løsninger for betongentreprenører. Når du velger oss kan du være sikker på at du har et proft lag i ryggen!

Med mange års erfaring og med målsettingen om å levere komplette løsninger til våre kunder, vet vi at forbruksartikler er en selvfølgelig del av konstruksjonsarbeidet! For å sikre gode resultater leverer vi kompetanse av høy kvalitet og unike produkter som bidrar til optimal fremdrift. På denne siden har vi samlet noen av områdene!

Armeringstilbehør

Riktig armeringstilbehør er avgjørende når du skal støpe i betong. Vi tilbyr et bredt utvalg av armeringsprodukter som sikrer god konstruksjonsforsterkning. Se blant annet vårt utvalg av avstandsringer, armeringsstoler, festeplater, armeringsjern og armeringstråd.

Betong- og kjemiprodukter

Vi har et bredt utvalg av avrettingsmasse, reparasjonsmørtler og boltemørtel fra Mapei, sammen med formolje og andre kjemiske produkter som sikrer et godt støperesultat, har vi det du trenger for å lykkes med ditt neste konstruksjonprosjekt. Se vårt store utvalg av kjente merkevarer som Sika, Mapei, Pieri og Fisher.

Festemateriell og verneutstyr

Forskalingen må være så sterk at den klarer å holde formen som betongen skal støpes i, men også være enkel å rive etter at betongen har herdet. Vi har et utvalg dobbelthodede spiker til midlertidige trekonstruksjoner, samt et bredt sortiment av forskalingsskruer, ekspansjonsspiker og gjengestenger, skiver og muttere til permanente konstruksjoner. 

Hos oss finner du dessuten et bredt utvalg arbeidsklær og verneutstyr for sikker utførelse av arbeid. Vi har alt fra arbeidshansker, til hjelmer, vernebriller og utstyr for fallsikring. Kontakt oss for mer informasjon om produktene og tjenestene vi tilbyr. 

imageys4mp.png

Vanntettingsprodukter

Vi fører en rekke vanntettingsprodukter fra merkevarene Sika og Mastertec som sikrer vanntetting i overganger og skjøter. Se vårt utvalg av fuge- og svellebånd, samt øvrige stoppere som hindrer at vann trekker seg inn i konstruksjonen. 

Se alle våre produkter her

Ta kontakt for å bestille eller for mer informasjon om forbruksmatriell til forskaling. 

 

Til topp