Utleie

Utleie

Vi har en betydelig utleiepark av forskalingsprodukter i profesjonell kvalitet. Med tilgang på vårt brede utvalg av forskalingsutstyr til bolig, leilighetskompleks, husbygg, industri og infrastruktur, kan du leie istedenfor å eie!

Det er mange grunner til å leie forskalingsutstyr fremfor å eie det selv. Ettersom forskalingsproduktene skal inn tidlig i prosjektet og ut igjen etter at reisverk og såle er etablert, er det utstyr du er tjent med å kunne frakte bort fra byggeplassen ved neste byggetrinn.

Vi har et profesjonelt anlegg for renovering og reparasjon av utstyret slik at du som kunde får det ut i god stand til nytt prosjekt.

Leie av komplette forskalingsløsninger til små og store prosjekter

Enten dere skal i gang med et lite eller mellomstort boligprosjekt, et større industribygg eller mer omfattende infrastruktur som vei-, bro- eller tunnelprosjekt, har vi forskalingsløsningen du er ute etter. Med et bredt utvalg av ulike systemer, leier vi ut komplette forskalingsløsninger til deres neste prosjekt.

 

Utleie i høy kvalitet

Når du leier forskalingsutstyr av oss, kan du være sikker på at du får tilgang på utstyr som holder god stand og klar for å produsere gode støperesultater. Våre spesialister går over hvert forskalingselement for å sjekke at de holder ønsket kvalitet før de leveres på byggeplass og er klare for bruk. Når utstyret returneres til oss, sendes det til vårt renovasjonsanlegg på Ilseng der hver overflate renses og vedlikeholdes slik at utstyret er klart for bruk igjen.

Vi er forhandler av forskalingsutstyr fra Hünnebeck og kan tilby alle deres produkter. Kontakt din nærmeste Rencon-avdeling for å høre mer og be om et tilbud. 

Hünnebeck @work for you! See our news, views and stories.

Teknisk forskalingsplanlegging

Våre kvalitetsbevisste rådgivere er til god hjelp når du skal i gang med neste prosjekt. Vår brede og lange erfaring innen forskaling gir oss den kompetansen vi trenger for å gi deg de riktige rådene både før, og under, oppføring.

Vi kan bistå med:

  • Valg av riktig forskalingssystem
  • Mengdeberegning til prosjektet
  • 3D-modellering og tegning
  • Monteringshjelp og opplæring
  • Prosjektoppfølging

Kontakt din nærmeste avdeling for å høre mer eller be om et tilbud!

 

 

 

 

 

 

 

Til topp